Har du tænkt på at få dig et abonnement på en frugtkasse, er det meget vigtigt, at du sørger for at vælge en kasse, der passer til dine behov, eller din families behov. Der er nemlig ikke meget ved at få en frugtkasse med alt for meget indhold, hvor du så er nødt til at smide halvdelen ud hver måned. Det er ikke særlig bæredygtigt.

 

Derfor er det rigtig godt at tænke lidt over, hvor stor en frugtkasse du skal have leveret hver uge eller hver måned, så du ikke ender med at vælge alt for meget. Der er mange, der begår den fejl, at de vælger en frugtkasse med alt for meget frugt i, fordi de regner med, at de nu kommer til at spise 10 stykker frugt hver eneste dag. Men når det så kommer til stykket, er det langt fra realiteten, og så ender de med at smide rigtig mange stykker frugt ud hver måned, fordi det når at blive for gammelt, før det bliver spist.

 

Hvis du går bare en smule op i bæredygtighed eller miljøet, kan det derfor være smart at sikre dig, at du ikke ender med et enormt madspild, fordi du pludselig ligger inde med alt for meget frugt, som du eller din familie ikke ender med at få spist.

Find din nye og passende størrelse frugtkasse i dag

Er du blevet inspireret til at få dit første abonnement på en frugtkasse, skal du jo bare i gang med at bestille den med det samme. Du kan jo i hvert fald prøve det af i en periode for at se, om det er noget for dig. Det er i hvert fald en rigtig god vej til at få meget mere frugt ind i din hverdag. Har du for vane ikke at spise særlig meget frugt, er der ingen tvivl om, at det kan hjælpe dig at have rigeligt med frugt tilgængeligt derhjemme hele tiden. Så er der altid lige et stykke frugt, du kan tage med dig i forbifarten.

 

Der er mange, der vil have godt af at spise mere frugt hver dag, og et frugtkasse abonnement er uden tvivl en god vej til at komme i gang med det. Så får du sendt frugt hjem til din adresse, så tit som du har lyst til, og du kan selv få en indflydelse på, hvilken type af frugt du modtager. Derudover er der også rigtig gode chancer for at finde økologiske frugtkasser, så du ikke behøver at undvære økologi, bare fordi du gerne vil i gang med at spise meget mere frugt. Der er heldigvis kommet rigtig mange økologiske muligheder, også inden for frugt.