De sidste år er der kommet meget mere fokus på genbrug. Der er kommet mange flere måder at genanvende ressourcer. Jo mere, der kan genbruges, jo mere passer vi på de begrænsede ressourcer, vi har brug for. Det gælder også genbrug af vores teknologi. Engang i mellem går en computer eller en telefon i stykker. I stedet for at købe en ny, kan du få den gamle repareret og bruge den lidt længere.

Få telefonen repareret

Hvis du har fået en rids i din skærm eller batteriet ikke holder mere end en time på din telefon, kan det virke som om den eneste løsning er at få en ny. Det behøver du nu ikke længere. Her kan du finde iPhone reparation i København. Du kan sende din telefon eller aflevere den på adressen. Efter få dage kan du hente den eller den bliver sendt retur til dig. Der bliver ikke kun repareret iPhones, men også andre telefoner, tablets og computere. Teknologien i vores telefoner er efterhånden blevet ret avanceret, og her bliver din telefon repareret af en IT-ingeniør, der forstår den.

Der bliver kun brugt nye reservedele af god kvalitet. Din telefons gamle dele bliver altså ikke udskiftet med andre brugte dele, og din telefon kan blive så god som ny. Du kan se de forskellige priser på udskiftning og reparationer af forskellige dele såsom batteri, ladestik, kamera, mikrofon eller knapper. Hvis du ikke ved, hvad der er galt med din telefon, kan du også sende den ind og få et overslag over prisen, når fejlen er fundet.

Spar på ressourcerne

Din iPhone lever ikke evigt, men det koster dyrt for dig at skulle købe en ny hver gang, der er en lille del af telefonen, der går i stykker. Fordi vi som regel går med telefonerne i lommerne, kan de ofte blive tabt på gulvet og få store ridser over skærmen. Med tiden holder et kamera eller en knap op med at virke, og et batteri bliver mindre og mindre effektivt. Kom ind til iPhonespecialisten på Nørrebrogade og få repareret din telefon. Så holder den længere, og der bliver sparet på ressourcerne. Mange dele af din telefon er lavet af plastic, som er en af de ressourcer, der skal bruges langt ude i fremtiden, og som der er meget fokus på at genanvende. I stedet for at producere en helt ny telefon med mange nye plasticdele, kan du nøjes med en enkelt del eller to.