Det er slet ikke svært elle kompliceret at komme i gang med at dyrke dine helt egne planter i hjemmet. Hjemmedyrkning er noget der bliver vist større og større interesse for verden over og der er stadig flere og flere der prøver kræfter med deres egne planter i groteltet. Den støre efterspørgsel gør også, at der efterhånden er en hel del frø som du kan købe online. Vi har alt i Skunkfrø på Sensimilla så der kan du med garanti finde en sort der passer til det resultat du ønsker at få ud af dine planter, både i forhold til smag og styrke samt mængden af udbytte.

Sørg for at dine planter har de rette næringsstoffer

Gødning er dine planters næringsstoffer og de de skal vokse af. Uden gødning vil der ikke være noget udbytte der er til at tage og føle på. Du finder alt i Canna gødning på Homegrow når kun det bedste er godt nok og du blot ønsker at dine planter skal have det godt fra start til slut. Sørg for at tjekke hvad dine særlige frø har behov for i de forskellige stadier, så du er sikker på at gøre det rigtigt fra start, det er nu engang bare en lille smule sjovere.

Hold øje med hvordan dine planter har det i groteltet

Der er flere faktorer der har betydning for den vækst og det resultat dine planter komme til at give. Her er der både behov for det rette UV lys, fugtighed og væske samt temperaturer. Yderligere er der nogle frø og planter der vokser optimalt under særlige pH værdier ligesom at det ikke er alle der har brug for den samme sammensætning i den gødning du tilfører. Det er lidt svært at spørge dine planter til råds i forhold til hvad de eventuelt måtte have bruge for og du kan i stedet med fordel købe måleinstrumenter der kan berette om den tilstand dine planter har indenfor alle de faktorer der er vigtige.

Spørg ikke om din nabo skal vande planterne

Skal du på ferie, så er det bestemt ikke nødvendigvis nødvendigt at spørge naboen om de gider at vande dine hjemmedyrkede planter. Her er det en fordel at investere i et automatisk vandingsanlæg, der først og fremmest holder øje med luftfugtigheden, samtidig med at der vandet når der måtte være behov for det, ud fra de indstillinger du har gjort dig.