Flere og flere er begyndt at tage klimaproblemerne seriøst. Forbrugere verden over begynder derfor at lede efter klimavenlige alternativer til hverdagens produkter. Den store efterspørgsel har skabt en masse innovation indenfor alle områder.

 

Nu er turen også kommet til paraplyen. I dag er det muligt at skærme dig mod regn på klimavenlig facon med en ÖkoBrella. Det er en paraply fremstillet  af genanvendt plast og er derfor en minimal belastning på klimaet.

 

Økologi er kommet for at blive. Så hvis du er på udkig på nye, klimavenlige produkter og mangler en paraply, så er ÖkoBrella perfekt til dig!

En smart og kompakt paraply

Ikke nok med at paraplyen er klimavenlig, så er den også smart og kompakt. Den fylder kun 29 cm., når den er lukket, men hele 98 cm., når den er slået op. Den er derfor kompakt uden at gå på kompromis med effektivitet. Mini paraplyens størrelse gør den også let at have med sig omkring.

 

Paraplyen har en automatisk åbne/lukke funktion, der gør det let at bruge paraplyen i al slags vejr og på farten. Det er slut med at stå og bøvle med dårlige paraplyer, der hverken vil åbne eller lukke korrekt.

Håndtaget er designet i elegant bambus, der både er flot og dejligt at holde ved. Derudover kommer den i et hav af forskellige farver, så du kan få paraplyen i netop den farve, der passer dig.

 

Udvalget består af

  • Sort
  • Lysegrøn/Lime
  • Mørkeblå
  • Petrol
  • Rød
  • Hvid

 

Der er altså noget til enhver smag.

Det elegante design og de mange farvemuligheder gør paraplyen stilfuld og personlig. Du kan både være skærmet for regnen og klimavenlig på én og samme tid uden at gå

på kompromis med din stil!

Det er vigtigt med klimavenlige produkter

 

Det er gået op for os, at klimaet ikke længere holder til vores produktion og forbrug. Hver sommer sprænger varmerekorderne, vintrene bliver mildere og mildere, og dyr uddør dag for dag.

Klimaforandringerne rammer især tredjeverdenslandene hårdt. Afrika bliver ramt af tørke, Sydøstasien bliver oversvømmet, og det bliver sværere og sværere for dem at udnytte jorden til landbrug. De har derfor ikke adgang til samme mængde af fødevarer som før, og derfor stiger mængden af sultende hvert år.

 

Polerne smelter også under varmestigningerne. Det kommer til at have katastrofale konsekvenser – både for mennesket og dyrelivet. Smeltevandet får havet til at stige, så hele områder vil blive ubeboelige, og dyrelivet på polerne vil miste deres hjem.

 

Alt dette skyldes menneskets udledning af CO2 som biprodukt af vores produktion. CO2 skaber den såkaldte drivhuseffekt. Varmen får simpelthen sværere og sværere ved at slippe ud gennem jordens atmosfære, og derfor bliver det varmere og varmere.

Derfor er det kritisk, at vi begynder at omtænke vores produktion og forbrug.

Vi har brug for klimavenlige alternativer, så vi kan sænke vores CO2 udslip og dermed modarbejde de klimaforandringer, vi allerede har sat i gang.

 

ÖkoBrella er vinder af Sustainability Awards

 

ÖkoBrella har vundet priser for sin klimavenlighed. Den er fremstillet af genanvendt plast fra plastaffald. Plastaffald bliver fremstillet  til små granuler, opvarmet og smeltet om til polyester. Det bliver så brugt til at lave stoffet til paraplyskærmen.

 

Derudover kommer hvid øko paraply i kompostbar film, så også indpakningen er klimavenlig. Håndtaget er af bambus, der også er et bæredygtigt alternativ til andre håndtagsmaterialer.

 

ÖkoBrellas klimavenlighed har vundet priser. I 2017 blev den kåret som det bedste klimavenlige produkt i PSI Sustainability Awards. I 2019 kom paraplyen på en flot tredjeplads.

 

Paraplyen er ikke kun klimavenlig – den er også prisvenlig. Den koster 199 kr. og sendes med fri fragt.