Har du overvejet en bæredygtig campingferie i telt?

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal planlægge sin næste ferie. Det kan være dyrt at tage på ferie, men der er faktisk alternativer, som gør at det ikke behøver at ruinere jer fuldstændigt. Har du nogensinde overvejet en campingferie i telt? Vi har lavet et skriv her for at informere dig om, hvilke muligheder der byder sig for teltferier rundt omkring i Europa.

 

Der findes ikke noget mere hyggeligt end campingferie i Europa, og det kan faktisk være en meget bæredygtig og billig måde at rejse på, og det er stenstikkert at hele familien vil elske den form for ferie.

 

Campingferie i telt

Campingferie i telt er noget af det hyggeligste som der findes. Mange har en opfattelse af at det kan være primitivt, men det behøver det slet ikke at være. Det er en rigtig god måde at rejse på, og der er faktisk flere muligheder, når det kommer til campingferie i telt. Man kan både leje et telt, som allerede står klar på campingpladsen, eller man kan medbringe sit eget telt, og leje sig ind på en teltplads.

 

Hvis du lejer et telt, som allerede står på campingpladsen, så får man altså et stort telt, med flere kabiner, og et lille køkken. Der er sågar også strøm i teltet, så det er heller ikke noget problem. Der vil være fælles bad og toiletter, hvor du højst sandsynligt også kan finde et mere veludstyret køkken, hvis du ønsker at lave mad selv. Det er utrolig hyggeligt, og man får også en tilhørende lille have, hvor man kan nyde sin ferie. Når man lejer sig ind i et telt på en campingplads, så er det altså også tilladt at benytte sig af hele campingpladsens faciliteter.

 

Det er selvfølgelig lidt mere dyrt at leje et telt, som allerede står på campingpladsen. Hvis du ønsker at rejse og spare lidt penge, så kan man leje en plads i stedet og medbringe sit eget telt. Dog skal man jo så medbringe alt, hvad man behøver for at holde ferie i et telt, men det er en god måde at rejse på, hvis man ønsker at rejse på budget.

 

Populære destinationer

Der er en helt række populære destinationer, som mange Europæere hvert år rejser til. De mest populære destinationer, som også har de bedste campingpladser er: Norditalien, Ungarn, Kroatien, Frankrig og Spanien. Der er altså helt klart en destination at finde for enhver smag.

 

Så næste gang sommerferie går sydpå, kan det klart anbefales at droppe charterrejsen med lidt grønne flyrejser og hoteller – og i stedet smide teltet bag i bilen og køre sydpå. Så gør du både dig selv og miljøet en tjeneste.