Brænder du for at hjælpe verdens dyr, og ønsker du en virkelig meningsfuld rejse, hvor du forbedrer livet for dyr i nød? Så kan du for eksempel arbejde frivilligt med dyr i udlandet gennem World Animal Protection. De hjælper blandt andet dyr ved naturkatastrofer, som ødelægger dyrenes levesteder, deres muligheder for at finde føde, og måske er dyrene også selv kommet til skade under katastrofen. Under de store menneskepåsatte brande i Brasilien, har World Animal Protection haft travlt med at redde dyr, og finde nye levesteder til dem.

Oplev dyrene i naturen

Den mest fascinerende måde at opleve dyr på er i naturlige omgivelser. Det er spændende at se og følge, hvordan de klarer sig og lever, når mennesker ikke blander sig for meget. World Animal Protection arbejder for at hjælpe vilde dyr, så de kan fortsætte deres frie liv. Eftersom vi mennesker fylder mere og mere, og indtager stigende arealer af den vilde natur, så tager vi samtidig plads fra de vilde dyr, og alt for ofte, bliver der gjort skade på dyrene i processerne. Derfor er det vigtigt at nogen vil arbejde frivilligt med dyr i udlandet, så de kan trives og ikke bliver udryddet.

Et meningsfuldt arbejde med vilde dyr

Når man vælger at lave frivilligt arbejde, så gør man det ofte, fordi man føler det meget meningsfuldt at give sin tid og arbejdskraft i det givne arbejde. At hjælpe verdens vilde dyr er enormt berigende for enhver dyreelsker. At hjælpe dyr på højkant, at se dem trives, når de slippes fri et nyt sted og så videre, giver en stor tilfredshedsfølelse. Så har du mulighed for at rejse ud som dyrehjælper, så grib muligheden og gør en stor forskel for dyr med behov.

Hvor skal du rejse hen?

Organisationen er aktiv i mere end 80 lande. De kan derfor undersøge, hvilke projekter der er i gang i de lande, som du gerne vil til, og se om der er arbejde at hjælpe med der. Vil du hjælpe dyr ved skovbrænde i Brasilien? Vil du forbedre forhold for mishandlede bjørne i Asien? Eller banker dit hjerte for hunde? Du bør også overveje, hvad du kan bidrage med. Kan du transportere dyr? Kan du passe dyr? Kan du give dyrlægehjælp? Kan du indsamle midler? Start planlægningen af din rejse i dag, og forbered dig på at komme ud at hjælpe verdens dyr.