Elsker du naturen og vil du gerne være med til at gøre en forskel? Vil du udover det gerne have lov til at nyde naturen på en helt anden måde end hvad du er vant til, så er denne artikel noget for dig. Når du tænker strand , så tænker du sikkert sommer, sol og badetøj, men der er mange andre måder at opleve de danske strande og den danske natur på. Her i denne artikel kan du blive meget klogere på, hvordan og samtidig med det så vil du også blive meget klogere på, hvilke fritidsaktiviteter, som du kan begive dig ud i der er meget anderledes end dem du er vant til og på samme tid kan du også træffe bæredygtige og miljørigtige valg.

Ravjagt en spændende og anderledes aktivitet – ravjagt med uv lys startede i 2016

Hvis du gerne vil opleve den danske natur på en helt anden måde end, hvad du er vant til så kan du med fordel se på muligheden for at begive dig ud på en ravjagt. Fanger det dig så kan det blive en ideel fritidsaktivitet. Det er en mulighed for dig så du kan få en fritidsaktivitet, som både byder på motion og motivation til at opleve den danske natur på en helt ny og spændende måde. Stranden er ikke kun et sted, hvor du kan bade og nyde sommeren og solen, det er også et sted, hvor du kan finde smukt rav, gå en tur og få frisk luft og motion. Det fede ved ravjagt er at din gåtur rent faktisk har et formål og på den måde bliver motivationen til begge dele forstørret. Vil du gøre det nemmere for dig selv, vil du på en nattevandring eller er det et tidspunkt på året, hvor lyset ikke er der særlig ofte så kan du stadig tage på ravjagt.

En fed fritidsaktivitet og det bæredygtige valg

Det er ligemeget om det er højlys dag eller du er ude på en nattevandring UV lys til ravjagt virker uanset hvad. Ravjagt med UV lys siden 2016 og derfor er lygterne også blevet meget forbedret siden da. På det angivne link kan du læse og lære meget mere om, hvilke lygter du kan bruge til ravjagt. På den måde kan du finde en lygte der passer til dig, dit behov og dit budget. Der blev brugt UV lys i mange år, men der er blevet udviklet ravlygter som passer meget bedre til formålet og som er langt kraftigere og med et bredere lysfald end den traditionelle uv lygte. Med en god ravlygte har du også større chancer for, at finde noget rav og samtidig med det så er du sikker på at du har et produkt der holder længe. Leder du efter rav så kan du også lave dine egne smykker eller dekorationer og på den måde gøre brug af jordens materialer. Er det ikke miljøbevidst eller med fokus på bæredygtighed så er der intet der er det.