Hvordan tørrer du dit hår, når du kommer ud af badet? Skal det op i en turban? Lufttørrer du det eller får det en tur med hårtørreren? Måden vi tørrer vores hår på er faktisk altafgørende for vores hårs sundhed. Vores hår kan nemlig tage rigtig meget skade af, at blive tørret på en forkert måde. Hvis du gerne vil gøre dit bedste for din hårpragt, så skal du have fingrene i en hårturban i bambus.

En hårturban i bambus er silkeblød, behagelig og skånsom, så du kan passe godt på dit hår, mens det tørrer.

Pas godt på dit hår

Du træder ud af badet med drivvådt hår, og der er kun en halv time til toget går. Så skynder du dig at rode håret igennem med dit håndklæde og giver det en lynhurtig tur med den brandvarme hårtørrer. Selvom det er den hurtige løsning, så er det langt fra den bedste for dit hår. Dit hår tager enormt meget skade af varmebehandling. Derudover er bomuldshåndklæder langt fra det bedste materiale til effektivt at tørre vores hår og krop.

Hvis du vil tørre dit hår hurtig, skånsomt og ikke mindst effektivt, så skal du bruge en hårturban i bambus. Bambus er et vidunderligt materiale, som er langt bedre for både miljøet og vores hår. Bambus er et 100% naturligt fremkommende materiale, som er blevet enormt populært at bruge inden for tekstilverdenen. En hårturban i bambus er skånsom mod vores hår og kan tilmed tørre det langt hurtigere end et traditionelt håndklæde.

En turban med høj sugeevne

Grunden til at bambus er effektiv til at tørre håret er, at materialet har en utrolig høj sugeevne. Bambus er hurtig til at absorbere vandet og fjerne fugt fra dit hår og hovedbund. Du vil på rekordtid opleve, at dit hår tørrer langt hurtigere end i et bomuldshåndklæde. Samtidig har bambus en hurtigere tørreevne, så når du er færdig med at bruge din hårturban i bambus, vil den hurtig blive tør og klar til bruge igen.

Bambus er også et slidstærkt materiale, som kan holde i mange år. Derfor er en hårturban i bambus også en super god investering, som du kan vaske og genbruge igen og igen.

Skånsomt for vores hår

En hårturban i bambus er 100% fri for sundhedsskadelige stoffer. Den er allergivenlig, antibakteriel og økologisk fremstillet, så du kan med god samvittighed anskaffe dig den smarte turban.

En hårturban i bambus føles silkeblød og behagelig at iføre sig. Bambus materialet er glat og særligt skånsomt over for vores hår. Hvis du for eksempel døjer med tyndt hår, sart hovedbund eller splittede ender, så kan en hårturban i bambus være et fantastisk hjælpemiddel til forsigtig og nænsomt at tørre håret efter badet.