Børn og unge i den tidlige teenageralder bliver ofte fans af film, serier spil eller noget helt andet fiktion. Det er lidt afhængigt af barnets alder, men det kan være alt fra Gurli Gris og Paw Patrol til Harry Potter og Pokemon hvis barnet er en smule ældre. I den forbindelse ønsker børn sig tit noget fedt merchandise til værelset, så de har nogle flotte ting de kan kigge på der passer til deres interesse. I dag er det både nemt og hurtigt at finde noget merchandise, der passer til dine børns interesse, det eneste du skal gøre er at det bestilt hjem så du kan glæde dine børn til deres fødselsdag, til jul eller bare fordi de har fortjent lidt ekstra.

Køb bæredygtigt merchandise og hjælp miljøet

Selvom det er nemt og hurtigt at finde merchandise betyder det ikke, at du skal være helt ukritisk når du køber merchandise til børneværelset. Selvom det ofte kan være billigt og let tilgængeligt, så gør du miljøet en tjeneste, hvis du leder lidt længere efter noget godt og bæredygtigt merchandise. Det gør du for eksempel ved at kigge hvor produktet er produceret henne og hvad det er lavet af. Derudover kan du lave en vurdering af hvor længe du tror dit barn vil få det brugt. Når det kommer til bæredygtighed kan det altid bedst betale sig at investere i noget af ordentlig kvalitet. Så kan produktet nemlig bruges i længere tid, hvilket betyder, at produktionen i sidste ende er mindre.

Når det så er sagt, så skal du naturligvis heller ikke gå på kompromis, hvis du gerne vil opfylde dine børns ønsker. Det eneste det kræver for at blive mere bæredygtig og miljøbevidst, det er at man tjekker en ekstra gang hvor produktet er lavet og af hvilke materialer. Når man kigger efter produktion bør man så vidt det er muligt gå efter produkter der er produceret i Europa. Så er produktet nemlig produceret under nogle ordentlige arbejdsforhold og ikke fragtet så langt. På den måde bidrager en lang fragt ikke til Co2 aftrykket.

Gør det ikke sværere end det er!

Selvom det kan lyde besværligt og irriterende, så behøver det ikke være et stort problem at lede efter bæredygtigt merchandise. Det kræver bare, at man leder lidt længere og er ekstra opmærksom når man køber ind. Mere kræver det ikke at give dit barn en god og bæredygtig gave, som barnet stadig bliver glad for.