Professionelt pumpeudstyr til fjernelse af vand hos Dansk Overpumpning. Vi har en akut linje, hvor I kan ringe ind på +45 70 12 00 14 alle årets dage, hele dagen. Vi kommer også gerne og fjerner vandet for jer, med vores top professionelle pumpeudstyr. Da oversvømmelser og brud på vandledninger ikke er til at forudsige.

Vi udlejer vores pumpeudstyr i hele Skandinavien

Om I har brug for hjælp i Danmark, Norge, Sverige eller Finland står vi klar til at rykke ud med kort varsel. Har I brug for at leje pumpeudstyr til et byggeprojekt, oversvømmelser eller vejarbejde kontakt os og få fat i det rette udstyr til jeres opgave.

 

Hos os finder I slampumper til byggeri opgaver, drænpumper til oversvømmelser eller ledningsbrud og mudderpumper der kan bruges mange steder. Alle pumper kommer i flere størrelser og vi har forskellige størrelser af generatorer til opgaverne.

 

I kan købe vores pumpeudstyr og generatorer i hele Skandinavien, er det den bedre løsning for jer, finder vi ud af det. Der er altid mulighed for, at vi kommer og sætter pumper og generatorer op, så I bare kan gå i gang. Der er masser af tilbehør til pumperne som kan fornys.

I tilfælde af et akut problem, kan I sagtens leje pumpeudstyr med mandskab, så alt forløber bedst muligt.

 

Med Dansk overpumpning får I eksperter på området, der kan vejlede og rådgive om hvilke produkter passer bedst til jeres opgaver. Om det er bedst at leje eller købe pumpeudstyr og generatorer er op til jer. 

Hos Dansk overpumpning har vi over 20 års erfaring med pumpeopgaver, så vi ved hvad du skal bruge. 

 

Har I tilbagevendte problemer med oversvømmelser i en kommune, vil en permanent opstilling af pumper og generatorer være en god løsning, da I hurtigt kan hjælpe beboere af med vandet fra oversvømmelser og vand i husene. Det vil mange husejere med garanti blive ekstremt glade for.

Sikkerhed er en prioritet for os

Så rykker vi ud med det samme, vi kender vores udstyr og kan være på vej på relativ kort tid. Vi sætter sikkerhed højt og benytter altid sikkerhedsudstyr når vi er på opgaver eller sætter udstyr op for andre. Især gasdetektorer og friskluftudstyr er noget vi altid har med. Hvis nødvendigt, sætter vi faldblokke op, da vi heller ikke ønsker uheld for mennesker eller udstyr.

Til mindre problemer – slamsugertrailer

Hvis I får akut behov for en slamsuger og der ikke er en at få fat i, kan I leje en slamsugertrailer hos os. Det kan være nyttigt hvis I ofte har problemer med kloakafløb og det tager lang tid for en slamsuger at komme forbi jer. En slamsugertrailer er ikke meget større end en stor trailer og de fleste med ret til at køre med trailer kan have den med. Den er også nem at tømme.

 

Har I brug for pumpeudstyr, kontakt os og vi finder ud af resten sammen.