Sådan finder du den bedste kaffe.

Lad os se på, hvorfor du bør skifte aluminiumskapsler ud med biologisk nedbrydelige økologiske kaffekapsler.

Betydningen af ​​økologisk komposterbare kaffekapsler og Fairtrade kaffe. En af de mest afgørende faktorer for bæredygtige kaffekapsler er at sikre, at der ikke er anvendt kunstgødning, pesticider og andre petro kemikalier. Dette betyder også, at der heller ikke er nogen genmodificerede organismer, og at farmernes praksis er etisk og Fairtrade. Økologiske farmere bruger ikke gødning, kemikalier og herbicider. Derudover mener vi, at al kaffe skal være fairtrade, fordi der er en social og miljømæssig dimension i produktions- og forsyningskæden som den du finder hos renkaffe.dk.

Hvorfor skifte fra aluminiumskapsler til bionedbrydelige miljøvenlige kaffekapsler? 

Tiden burde være forbi, hvor forbrugerne efterspørger aluminiumskapsler.  WHO har advaret mod brugen af aluminium i fødevareindustrien og specifikt nævnt, at kaffekapsler kan udgøre en helbredsrisiko ved at efterlade skadelige mikro rester i kroppen. Hos renkaffe.dk er kapslerne er lavet af: majs, stivelse, cellulose, træfibre, sukker, polylactic acid og naturfibre. Du bidrager også til at mindske udledningen af CO2, når du bruger bionedbrydelige kaffekapsler. Der bruges mindre CO2 ved produktionen, og naturligvis ingen efter brug, i modsætning til plastik eller aluminiumskapsler der forurener igen når de brændes.

Aluminiumskapsler er ikke bionedbrydelige eller miljøvenlige kaffekapsler.

Et af de største mærker inden for kaffeindustrien er Nestle med deres Nespresso. De store kontroverser har handlet om en påstået ansvarlig skovrydning af palmeolie og problemer med forurening. Ifølge Greenpeace har Nestle endvidere i de seneste år været under øget kontrol for deres bæredygtighedsindsats og eventuelle brug af børnearbejdere. Vi er i en alder af let adgang til nyheder, og forbrugeren skal tjekke med deres egne eksperter for at kontrollere, om de støtter virksomheder, der er miljøvenlige eller ej.

Har bionedbrydelige økologiske komposterbare kaffekapsler en bedre smag?

Renkaffe.dk ønsker at være det bæredygtige valg, og vi har nu gjort det muligt at nyde gourmetkaffen i naturkapslerne med den reneste samvittighed. Vi kalder det – gourmetkaffe med god smag – i munden. Vores schweiziske partner leverer også stor professionelle løsninger til virksomheder, og det princip overtager vi nu også i Danmark og stiller gratis vores barista maskiner til rådighed for store og små virksomheder, hoteller og bistroer, så de nu også kan tilbyde deres brugere det sunde, grønne valg.

Vi skal alle være involveret

Alle levende ting er uløseligt forbundet, og vi mener, at det er ethvert menneskes ansvar at efterlade planeten et bedre sted for fremtidige generationer og vores børn. Og at undgå at bruge skadelige produkter ikke kun for dit eget helbred og dine børn, men også for miljøet. Du kan hjælpe ved at lave små, lette ændringer, der multiplicerer på tværs af en række individer, har stor indflydelse på vores miljø. Vi sætter høje standarder for at give dig ro i sindet og gøre vores del for moder jord.