Herrecyklen er mange danske mænds foretrukne transportmiddel. Cyklen er særligt i byområder hurtigere og mere fleksibel end bilen eller den offentlige transport, og så gør du i øvrigt miljøet en kæmpe tjeneste ved at vælge cyklen. Herrecykler kan fås i mange forskellige udgaver, men fælles for dem alle er det, at det kun er dig der driver pedalerne, og at du altså derfor hverken har brug for brændstof eller el for at komme rundt. Cykler til herrer kan dog også benyttes uden for byen, og mange bruger da også cyklen til de længere ture til pendling eller i fritiden. Heldigvis findes der forskellige modeller og cykeltyper til de forskellige formål, så du helt sikker kan finde en model der matcher dig og dine behov.

 

En klassisk herrecykel er et populært valg i byen. Her vælger mange også en herrecykel med frontlad, så du nemt kan medbringe din bagage rundt omkring, uden at skulle bære det hele på ryggen. En cykel med frontlad har desuden et klassisk retro look der er tiltalende for mange, særligt i byområder. Her handler det ikke om at køre hurtigst, men om at føle sig tilpas på sin cykel og at kunne bruge den til praktiske formål. Disse cykler giver brugeren en oprejst siddeposition på cyklen, så man føler sig afslappet og har godt overblik over sine omgivelser.

 

Flere herrecykler er dog mere sporty og kan fås med både indvendige og udvendige gear. Cyklerne her har mere fart over feltet, og der er klart mere fokus på at komme hurtigere omkring både på de korte og lange distancer. Her kan også være tale om motionscykler, der bruges både til transport og til motion. Cyklerne her er lette og med en mere liggende position. Derfor kan du også få mere fart på, til gengæld er cyklerne ikke lige så behagelige at sidde på som de klassisk modeller.

Herrecykler med frontlad og herrecykler uden lad er populære som hverdagscykler. Når du vælger cyklen gør du samtidig miljøet en stor tjeneste. Cyklen er kun drevet af dig, så du bruger intet brændstof for at komme rundt. Når cyklen jo så i flere tilfælde er et mere effektivt transportmiddel end bilen, bussen eller toget, er det en win-win at vælge cyklen. Du får samtidig motion og masser af frisk luft, så du samtidig også bliver sundere og får mere overskud både på arbejdet og i fritiden. Det kan være svært at vælge cyklen hvis vejret ikke er godt, men med en god herrecykel og et godt sæt regntøj og vintertøj, er du dækket ind til selv de værste forhold. Du kan sigte efter en cykel der ikke kræver meget vedligehold, så du ikke skal tænke på vask og smøring alt for ofte.

 

Vælg cyklen hvis du gerne vil gøre miljøet og dig selv en tjeneste. Cyklen er miljøvenlig og holder længe, og du får bedre sundhed og mere overskud i hverdagen.