Overvejer du at forbedre din bils undervogn, men er du ikke helt sikker på hvordan du skal bære dig an? Det er vigtigt at have styr på hvad og hvilken slags tilføjelser til din undervogn, som du ønsker. Vi har derfor samlet alt den information, som du skal bruge, når du vil bestemme hvilken undervogn, din bil skal have.

Først og fremmest, hvorfor i det hele taget få en ny undervogn og hvilken slags giver dig hvad du ønsker?

Støddæmpere

Ved at få nye støddæmpere kan du få en meget mere behagelige køreoplevelse. Støddæmperne er med til at reducere hårde stød og bump på vej, hvis du kører på lidt mere ujævnt terræn. Det giver dig den ultimative køretur, samtidig med at det giver dig komfort.

Sænkningssæt

Sænkningsfjedre eller et sænkninssæt er ikke bare med til at give dig den ultimative køreglæde, men kan få din bil til at se mere sej ud. Et sænkningssæt sænker din bil til det niveau, som du ønsker. Hvis du sænker din bil med op til 40 mm, så er det ikke en konstruktiv ændring af bilen. Ønsker du derimod at sænke den endnu mere, så anses det som en konstruktiv ændring, og din bil skal derfor synes.

Gevindundervogn

Du kan også kombinere de to og købe en gevindundervogn. Her får du både støddæmpere til at gøre køreturene meget mere behagelige, og et sænkningssæt til at få din bil til at se fed ud. Det er dog vigtigt, at du køber en godkendt model, da det ellers ikke er lovligt. Det kan alt sammen lyde meget dyrt, men det behøver det heldigvis ikke at være. Der er massere af muligheder for at finde en billig gevindundervogn, som stadig er godkendt og har den kvalitet, som du ønsker.

Hvad du skal være opmærksom på

Når du skal til at købe din næste støddæmper, sænkningsfjedre eller gevindundervogn er det vigtigt at de passer lige præcis til din bil. Du skal derfor finde det, der passer til din bils mærke og model. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad der vil passe bedst til din bil, så kan du altid kontakte en professionel. Det kan aldrig skade at få en professionel vurdering, og de ved med sikkerhed hvad, der vil passe helt perfekt til din bil. Så er du helt sikker på, at din bil får den bedste behandling.