Valgte man en bilvask virksomhed tilbage i tiden, så havde man ikke rigtigt et valg for at vælge noget der var bedre for miljøet end noget andet. I dag, så er der sket det at at man har fundet ud af at man kan trykke vand, og dermed skabe damp hvis det også udsættes for varme. Denne damp kan bruges i bilvasker. En steaming kaldes det når man anvender dampen til at rense med.

 

I dag kan man spare vand pr. bilvask. Spar miljøet for op til 150 liter vand pr. bilvask ved at benytte sig af en af bilvask forhandler som bruger steaming. Det er meget vand man kan spare ved at omdanne vandet til damp, og kigger man på fra et større perspektiv, så er det meget vand man landsdækkende kan spare hvis alle valgte at få deres biler vasket hos nogle af de udbydere som benytter sig af steaming. Det er ikke nemt for virksomhederne at bruge steaming, fordi der er en masse udgifter forbundet med det at steame. Mest af alt så kræver det nogle dyrere anlægsaktiver før at man kan steame, og det skaber en sværere indgangsvinkel for de andre virksomheder at gøre det, så derfor er det svært hvis alle skulle steame. Det er også en nyere teknologi, så det kan være det bliver billigere i fremtiden, mens at det også tager tid at omdanne gamle teknologier til nyere teknologier viser historien os generelt.

 

 

Hvorfor er det vigtigt at fokusere på at blive mere grøn og på steaming?

 

For ikke at ende i en situation hvor der ikke skal bruges steaming, og dermed en situation hvor man skal have rengjort sin bil, fordi det er noget som man ikke selv kan fjerne, så kan man lave forskellige regler. Er man meget seriøs omkring dette, så kan man lave en regel om, at der ikke skal være drikkevarer i bilen. Det insisterer taxachauffør nogle gange på, og det er fordi at det ikke er billigt at få vasket sin bil hos en professionel. Dog kan det ikke altid undgås, og derfor er det godt at vide, at man kan gøre det mere miljøvenligt hos en forhandler med steaming steamer.

 

Er man ikke interesseret i at bidrage til den grønne omstilling, så er det egentlig fint nok at have den holdning. Det kan være man ikke tror på drivhuseffekten for eksempel. Det skal det også være plads til, mens at dem der vil bidrage til den kan gøre det.

 

Den grønne omstilling er vigtig for at vi kan overleve på planeten. Det handler om at leve på en sådan måde så vi kan fortsætte med at leve om mange år.