Når man snakker om Co2 neutrale hjemmesider, så er der ikke tale om hvor meget Co2 selve sider udleder gennem internettet, men hvor meget sidens eventuelle produkter udleder. Det vil altså sige, at hvis man gerne vil gøre en indsats for at blive mere klimavenlig på sit forbrug, så skal man shoppe på sider, som er så Co2 neutrale som muligt. Den bedste måde man kan gøre dette på, det er ved at shoppe ting som er second-hand eller antikke. Her skal der nemlig ikke produceres et nyt produkt og dit forbrug bliver derfor grønnere. Hvis du er interesseret i at shoppe mere Co2 neutralt, så kan du for eksempel lede efter stel og porcelæn på Nordic Antiques. I stedet for at købe helt nye tallerkener fra Royal Copenhagen, så kan du gøre en indsats ved at købe nogle brugte. Du sparer endda lidt penge på den måde.

Spar penge og bliv mere Co2 neutral på en gang

Bare fordi man skal være mere co2 neutral, betyder det ikke at man skal male ned på sit forbrug. Det betyder bare, at man skal være mere bevidst omkring netop dette. Det kan man nemt blive ved at shoppe i genbrugsbutikker og antik butikker i stedet for at købe nye produkter. I vores tidsalder er butikker naturligvis ikke bare fysiske, men også i høj grad online på internettet.

Der er flere fordele ved at købe sine ting i en second-hand store eller en antik butik. Ud over man er mere skånsom over for miljøet, så er der også ofte penge at spare, og man kan få nogle rigtig flotte ting for meget billigere penge, end hvad man normalt skal give. Et godt eksempel på dette kunne være royal Copenhagen stel, som ofte kan blive rigtig dyrt. Dette sparer man på, hvis man køber tallerknerne second-hand, samtidig med man får et flot stel og har flere penge mellem hænderne.

Hop ombord på en populær trend

Antikviteter og antik butikker er blevet mere populære end nogensinde, og man kan derfor finde rigtig mange flotte ting i for eksempel keramik. Derfor er der ingen grund til at holde sig tilbage, for man kan finde rigtig mange flotte ting, når først man ved hvor man skal lede og i hvilke antik butikker. Det handler bare om at prøve sig frem, så lærer man hurtigt hvor de gode ting er og hvad der er værd at samle på.